Muurtekening

Interieur

Een muur met karakter. Een muurtekening is geheel aan te passen aan jouw wensen. Een stoere panter, jungle of heelal op een kinderkamer. Of wat denk je van een culinaire tekening in de keuken, een skyline boven de eettafel of een botanische tekening achter de bank? Ook voor bedrijfspanden lenen muurtekeningen zich uitstekend, je kunt als bedrijf je verhaal vertellen bijvoorbeeld in de vorm van een tijdlijn.

Portfolio
Ervaring

“WAUW, kijk die panter, die is groot! En de bladeren erbij vind ik heel mooi. De zwarte lijnen zijn zo lekker dik. WAUW!!!"

- Sue, 6 jaar
Tip

Een muurtekening is voor lange duur, houd rekening met kleuren en zorg dat het vooral bij jouw eigen stijl past.

Zorg dat de muur glad en minimaal een keer goed gesaust is.

Prijsindicatie

Een muurtekening is maatwerk. De prijs hangt af van de grootte van de muur en het ontwerp.

 

Een element
Een muurtekening bestaande uit 1 tekening, bijvoorbeeld een panter in de kinderkamer, een vis in de keuken of een bloem in de hal.
vanaf € 500,00

 

Gecentreerd, meerdere elementen
Een muurtekening bestaande uit meerdere elementen waardoor een collectie ontstaat, bijvoorbeeld een skyline van de stad waar je woont. Naar wens gecombineerd met kleurvlakken.
Vanaf € 750,00

 

Muurvullend, meerdere elementen
Een volledige muur, van vloer tot plafond en van wand tot wand, bijvoorbeeld een botanische tekening met grote bloemen en bladeren. Naar wens gecombineerd met kleurvlakken.
vanaf € 1250,00

 

Bij akkoord van de prijsopgave maak ik een schets, deze wordt per mail naar je toegestuurd. Na goedkeuring van de schets werk ik deze uit tot het volledig ontwerp.

Maak van mijn muur

een echte eyecatcher!