Portretten

aan de muur

Laat je mooiste herinneringen vastleggen in een portret. Ik teken met de hand en gebruik hierbij een iPad zodat mijn werk digitaal opgeslagen wordt. Het voordeel hiervan is dat tekeningen nabesteld kunnen worden, leuk om cadeau te geven.
Bij portretten schenk ik veel aandacht aan de ogen en de gezichtsuitdrukking. Herkenbaarheid is erg belangrijk. Om dit zo treffend mogelijk te tekenen heb ik digitale foto’s in hoge resolutie nodig.
Ook huizen komen in een portret meer tot leven wanneer er met aandacht aan details gewerkt is. Bij een huis laat ik graag nog een boom en bijvoorbeeld een huisdier terugkomen.

Portfolio
Ervaring

"Monique heeft ons super goed geholpen met de tekening van onze zoon. We wilden graag een portret op schaal en hebben haar diverse foto's gestuurd. Monique heeft op basis hiervan een tekening gemaakt. Het ontroerde ons toen we het resultaat zagen, echt precies onze zoon met zijn kenmerkende blik. Het heeft een mooie plek in ons huis gekregen. We zijn er enorm blij mee!"

- Eva & Jorina
Tips

Lijntekening of full-color

Ga je voor een lijntekening of full-color? Houd rekening met de kleuren van je interieur. Wissel je graag van kleur, kies dan voor een zwarte lijntekening met een neutrale achtergrond.

 

Foto

Lever een foto aan waarop jullie staan in de kleding en houding die jullie terug willen zien op het portret. Zorg ook dat de foto die je aanlevert in hoge resolutie is, dit voorkomt onnodige correctierondes.

Ervaring

"Ik was erg onder de indruk van Monique’s prachtige tekeningen en het leek ons dus ook geweldig om ons geluk vast te laten leggen op papier. We gingen aan de slag met een leuke foto van ons drietjes en Monique heeft exact het geluk wat wij op dat moment voelden kunnen vastleggen. Het resultaat is fantastisch en we zijn er super blij mee. De tekening heeft daarom ook een speciaal plekje boven onze bank gekregen."

- Ellen Schins
Prijsindicatie

Een portret is maatwerk. De prijs hangt af van de invulling van het portret.

 

Babyportret
Zwarte lijntekening vanaf € 65,00
Full Color vanaf € 85,00

 

Familieportret (4 personen)
Zwarte lijntekening vanaf € 165,00
Full Color vanaf € 185,00

 

Huisportret
Zwarte lijntekening vanaf € 165,00

 

Prijzen zijn inclusief: 1e correctieronde, A4 print en digitaal bestand.   

Ja, maak voor mij

een persoonlijk portret.